La nostra història com Hostalers es remunta a l'any 1969 quan Miguel Domingo Balaña juntament amb el seu inseparable germà Germán es fan càrrec de la direcció del Restaurant Casablanca de Montornés del Vallés. Un restaurant que havia passat per diverses mans sense cap èxit comercial. Després de molt d'esforç, reformes, i moltes hores de dedicació al negoci comença a donar els seus fruits com empresa.


És quan comença una trajectòria ascendent del negoci familiar. Es manté la mateixa direcció fins a l'any 2006, any en el que es decideix cessar l'activitat de Casablanca i obrir un nou cicle de La Masia Roca Vell.


Després de molts dubtes i amb molta il·lusió es decideix comprar la Masia i emprendre aquest nou repte per a la família. Intentant sempre conservar la Carta del Casablanca i fins i tot ampliant-la amb nous plats i intercalant els nostres productes de temporada de la terra, com són els Calçots, Rovellons, Carxofes, Xatonada...


Sempre fent una cuina molt nostra, de casa, treballant productes nacionals i frescos. Les nostres carns estan fetes a la brasa al forn i rostides amb carbó Argentí de la millor qualitat.


Les nostres mitjanes i entrecots, així com totes les altres carns, (cabrit, anyell, vedella...) estan tallades a ganivet manualment pels nostres cuiners per a no alterar en tot el que sigui possible el seu sabor.


Passin i sentin-se com de la família.

Història